Thursday, 13 December 2012

Cantik Menawan Dengan Solekan Sederhana


Tampil cantik menawan di hari bahagia dengan make up yang sederhana
Majlis Persandingan Nana & Aziz
Jempol, Negeri Sembilan






Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi: 
H/P: 018-3927006 / 018-2957006 (kathy)
E-mail: ks.inaiselatan@gmail.com

Sunday, 9 December 2012

Tuesday, 4 December 2012

Promosi Cuti Sekolah 2012

Terima kasih kami ucapkan di atas kunjungan anda ke blog ISB. Setiap kunjungan adalah sokongan bagi kami. Untuk menghargai sokongan anda semua, kami di ISB kini menawarkan promosi perkahwinan sempena cuti sekolah. Tawaran PAKEJ CATERING serendah RM7.50/pax sehingga RM30.00/pax. Kami menjanjikan pakej yang sangat berbaloi dan hidangan yang lazat untuk dinikmati di majlis perkahwinan anda. 

Jangan lepaskan peluang unutk menikmati pakej yang menarik ini. Untuk sebarang pertanyaan sila emailkan ke: ks.inaiselatan@gmail.com atau terus hubungi kami di:
017-260 3048 / 013-285 5256 / 03-3259 1208

Sunday, 5 August 2012

Pelamin & walk way


Impikan pelaminan sebegini di hari bahgia anda. Realisasikan nya bersama ISB.


Impikan walk way sebegini di majlis bahgia anda. Kami akan merealisasikan nya menjadi kenyataan.

Catering D'inai selatan bridal

Salam Ramadhan untuk semua pembaca.

Terima kasih kerana sudi melayari blog kami ISB. Untuk pengetahuan semua, ISB sekarang telah melebarkan sayapnya untuk menjadikan perkhidmatan kami yang terbaik di hari-hari bahagia anda.  Di sini kami telah menyediakan perkhidmatan CATERING & KHEMAH untuk majlis-majlis perkahwinan, rumah terbuka, majlis-majlis rasmi & juga majlis sambutan ulang tahun. Jika anda berminat boleh lah menempah perkhidmatan kami.

Untuk sebarang pertanyaan sila lah emailkan ke ks.inaiselatan@gmail.com atau hubungi kami di: 
013-285 5256 / 017-260 3048 / 019-389 4068

Make Up for Dinner







Di Sebalik Tabir Majalah Jelita



Dress from Inai Selatan Bridal

Dinner Dress


CIMB Preferred banking Dinner. Make up & Dress from Inai selatan bridal

Majlis Persandingan Nad & Solah










Make up & Busana Pengantin by Inai Selatan Bridal

Thursday, 26 January 2012

Majlis Ely & Sham | Tiada yang MUSTAHIL!

Wedding! Wedding! Wedding! Dah masuk 2012 kita ni ya. Letih dengan wedding punya pasal sampai lupa nak update blog ISB. Btw... HAPPY NEW YEAR 2012 everyone! 

Nak story mory sikit al-kisah 1 wedding yang menjadi tirai penutup tahun 2011 Inai Selatan Bridal.

 Ramai yang fikir kalau buat majlis bersanding kat jalan depan rumah je tak dapat lah nak buat pelamin cantik2. Lupakan lah pasal pelamin impian ni kan. OooohHHhh!!! Silap besar lah ye. Tiada yang mustahil kepada ISB. Kami cuba sebaik mungkin menghasilkan pelamin idaman setiap pelanggan. 

Pelamin kali ini untuk Ely & Sham yang bersanding pada 24 December 2011. Kata si Sham, Ely memang nak sangat bersanding dalam taman. Tapi al-maklum lah bukan mudah nak rancang kewangan untuk majlis kahwin ni kan. End up with Ely & Sham datang ke butik ISB dan minta ISB jadikan majlis mereka feel ala2 Garden giteww!! dan hasilnya..........

Tema: Garden
Lokasi: Taman Desa, Bandar Country Homes, Rawang Selangor.




Bukan pelamin sahaja, make up, baju dan photoraphy juga adalah hasil sentuhan Inai Selatan Bridal.





Buat masa ni, ini sahaja gambar yang dapat kami up load di blog ini. Ada masa nanti kami up load lebih lagi.


Alhamdulillah Ely & Sham berpuas hati dengan hasil sentuhan Inai Selatan Bridal. Sham kata seolah2 tercapai sudah cita2 isterinya. Lega ISB dengar. lupa terus penat lelah berjam2 menyiapkan pelamin dari ptang sampai ke pagi. Terima kasih yang tidak terhingga buat Ely & Sham sekeluarga. Kepercayaan yang diberi, kami sangat hargai. 


Untuk sebarang pertanyaan berkenaan perkhidmatan ISB, sila hubungi kami di:

013-2855256 (Kathy)
019-3894068 (Siti)
email: ks.inaiselatan@gmail.com